Paradicsomos, halas tészta
Címkék: hal parmezán tonhal hámozott paradicsom kapri bogyó tészta étel
2010.10.19. 09:00
Könnyű és egyszerű tésztaétel tonhal rajongóknak. És olyannyira gyors, hogy épp csak addig tart, míg kifő a tészta...
Felteszünk főni
25 dkg pennét, közben
olíva olajon
fokhagymát pirítunk óvatosan, majd hozzáöntünk
1 doboz hámozott paradicsomot, amit előzőleg felkockáztunk. Kicsit összefőzzük, aztán jöhet
1 doboz tonhal konzerv,
pár szem kapribogyó (kicsit át lehet mosni), némi
só, bazsalikom,
reszelt parmezán. Ha a tészta megfőtt (de csak al dente), akkor szűrőlapáttal átszedjük a mártáshoz, kicsit összemelegítjük, ha szükséges, akkor a tészta főzővizével nedvesíthetjük. Azonnal tálaljuk egy kis
petrezselyemmel és/vagy bazsalikommal megszórva, ill. ki ki reszelhet még rá parmezánt.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.