sertésszűz baconben, gombával - avagy a férfi, ha főz
Címkék: gomba bacon szűzpecsenye sertés hús a férfi ha főz
2011.02.11. 08:30
A fiam névnapi vacsorájára készült ez az étel, az ő kifejezett kérésére. A gyerek egyértelműen húsevő, némi gombával kiegészítve... Ez az étel pedig a maga egyszerűségében nagyszerű...
A sertés szüzet kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk és ízlés szerint bepácoljuk. Nálunk ezúttal a kakukkfű volt a főszereplő. A szeleteket egyenként baconbe tekerjük, mjad serpenyőben átpirítás után sütőben sütjük készre.
Szintén kakukkfűvel ízesíttett pirítiott gombát és lapcsánkát ettünk hozzá fokhagymás tejföllel. Mindenki tobzódott az ízekben és az illatokban, csak én nem éreztem semmit...
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.