Azt hiszem, ezt sem kell senkinek sem bemutatni... Gyönyörű és főként finom tepertőt sikerült vennem, így aztán adta magát az ötlet. A titok egyszerűen a jó alapanyag és akkor nem kell túllihegni a dolgot. Mivel a kis adag miatt nem akartam a húsdarálóval kínlódni, ezért inkább a késes aprítót vetettem be. A zsíros részek krémesek lettek, a húsos részek kicsit ropogósak maradtak, friss kenyérrel, újhagymával, retekkel isteni vacsora. A fényképezéshez már csak lilahagyma maradt, de ezzel sem utolsó :)
25 dkg tepertőt összedaráltam
2 evőkanál mustárral,
sóztam, borsoztam és kész.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.