Maradékok a hűtőben, friss könnyű íz kívánása. És a gyorsaság kényszere. Kb ennyi a leves történe. Cserébe nagyon finom lett. Most először éreztem azt egyébként, hogy ez az alaplevesdi tényleg más dimenzióba emel egy-egy ételt akár a bolti leveskockákhoz képest, akár az anélküli natur verzióhoz képest...
A fényképeket még mindig nem sűikerült levarázsolni a lányom telefonjáról. Majd egyszer...
25 dk barna csiperkét felszeleteltem és
kevés sóval, borssal párolni kezdtem. Mikor már levet eresztett belekarikáztam
4 nagy szál újhagymát (kb 15 dkg ), majd miután picit odasült a gombás keverék, felöntöttem
1 l csirke alaplével. Ekkor dobtam bele
néhány ágacska kakukkfüvet és készre főztem.
Hagymazölddel, petrezselyemmel megszórtam és olívabogyós, pirított ciabattával kínáltam.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.