Úgy emlékeztünk, ez a sütemény már szerepel a blogon, de nem... Pedig rendszeresen szerepel a lányom kívánságlistáján, ha anyukámékhoz megyünk. Ezúttal a vadi friss baracklekvár volt benne a legkarakteresebb íz.

A tészta piskóta, 4 tojásból. Erre került a

baracklekvár (kb 4 evőkanál). A krémhez

1 csomag vaníliás pudingot

3.5 dl tejjel főzött meg

2 evőkanál cukorral. Míg kihűlt, addig

20 dkg vajat kikevert

20 dkg cukorral (mínusz az előző két evőkanál),

50 dkg gesztenyét pedig

1 evőkanál kakaóporral és

1 evőkanál rummal, majd krumplinyomón átnyomta. Ezután a pudingot először a vajas cukorral, majd a gesztenyével is összekeverte, majd a tésztára kente. A tetejét

reszelt csokoládéval szórta meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterlancfoz.blog.hu/api/trackback/id/tr393158722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása