Egyik kedvenc nyári salátám, semmi különös, tudom, hogy mások is így csinálják :) Annál jobb, minél érettebb a paradicsom.
A paradicsomokat félbevágom, majd felszeletelem és egy tálba teszem.
Hagymát is vágok hozzá, lilát, vöröset, vagy fehéret, amilyen éppen kéznél van.
Só, bors,
löttyintés ecet (ez is lehet akár vörösbor, akár balzsam, de akár sima is), majd egy
löttyintés olaj. Ez néha elmarad, de ha teszek hozzá, akkor csak olívát. És hogy egy kis zöld is legyen rajta
petrezselyem, vagy bazsalikom. Összekeverem, behűtöm, majd megeszem és persze a levét is megiszom :)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.