2012. február 13-19.
Hétfő:
ebéd: maradékok
vacsora: a gombaleveshez főzött csirke alaplében főtt húsból húskrém, ezúttal korianderesre hangolva.
Kedd:
ebéd: sült csirke rizzsel, párolt zöldségekkel
vacsora: saláta céklával vinegret mártással, brownie eperhabbal
Szerda:
ebéd: minestrone, rántott csirkemáj krumplipürével, céklasalátával
vacsora: csirkemáj zsírban lesütve
Csütörtök:
mélyhűtőtakarítás nyomán mindenféle onnan
Péntek:
ebéd: minestrone maradék, sárgarépás, krémsajtos marharagu rizzsel
Szombat:
ebéd: tojásleves, paprikás krumpli, aszaltszilvás, mézes sütemény
este: vacsora a sógoroméknál: tárkonyos sertésraguleves, csirkés és marhahúsos fajitas
Vasárnap:
ebéd: anyósoméknál: orjaleves, tepsis hús és krumpli, gesztenye püré
vacsora: hirtelen felindulásból elkövetett, házi nyújtású káposztás, almás és túrós rétes
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.