Átkattant az agyam ezzel a fogyókúrás izével... Eddig édességeken gondolkodtam szabad perceimben, most pedig salátákon. Hogy vajon mit, mivel, hogyan... Vagy csak megtetszik valami a zöldségesnél, aztán keresek hozzá még valamit. Most a rukkola és az avokádó között vacilláltam, aztán vettem mindkettőt. És ha már lúd, legyen kövér - legyen minden zöld! A rukkolához szerintem nagyon jól mennek a gyümölcsök, így került bele alma, az avokádó pedig szinte kiabál a citromért (leginkább lime-ért persze...). Hát így született ez a saláta. Nekem nagyon-nagyon ízlett, a férjemnek az avokádó nem a szíve csücske, de azért hősiesen megette.

A rukkolára uborkaszeleteket halmoztam, erre (zöld)almát, majd póré karikákat, végül avokádó kockákat. ztam, borsoztam és olívaolajjal kikevert citromlével öntöttem le

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterlancfoz.blog.hu/api/trackback/id/tr814202717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anazar · http://konyhatunder.blogspot.com/ 2012.02.27. 09:37:33

Nyers póréhagymát még nem kóstoltam salátában, de egész érdekesen hangzik, sőt, kacéran csalogat ;-)

eszterlánc21 · http://eszterlancfoz.blog.hu 2012.02.27. 16:05:55

@anazar: csak bátran, nagyon finom és semmi tolakodó hagymaszag utána :)
süti beállítások módosítása