Sült spárga

Címkék: köret spárga

2012.05.04. 08:30

Ennél egyszerűbben tulajdonképpen nem is lehet. És tulajdonképpen nem is nagyon kell. A spárga viszonyleg enyhe, de nagyon elegáns ízét kár lenne elnyomni, de egy kis vaj és só éppenhogy segít kiemelni azt. A recept tehát mindössze ennyi:

A meghámozott, fás részétől megszabadított, spárgasípokat puha vajjal bekenjük, vajjal kikent edénybe tesszük. Pici só és bors, aztán 200 fokon kb 25 percig sütjük. A cél jelen esetben az, hogy kissé megszínesedjen a zöldség és enyhén karamellizált íze legyen. Fenséges!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterlancfoz.blog.hu/api/trackback/id/tr474485290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása