Ennél egyszerűbben tulajdonképpen nem is lehet. És tulajdonképpen nem is nagyon kell. A spárga viszonyleg enyhe, de nagyon elegáns ízét kár lenne elnyomni, de egy kis vaj és só éppenhogy segít kiemelni azt. A recept tehát mindössze ennyi:
A meghámozott, fás részétől megszabadított, spárgasípokat puha vajjal bekenjük, vajjal kikent edénybe tesszük. Pici só és bors, aztán 200 fokon kb 25 percig sütjük. A cél jelen esetben az, hogy kissé megszínesedjen a zöldség és enyhén karamellizált íze legyen. Fenséges!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.