Eredetileg zöld spárgát szerettem volna venni, mert már nagyon szeretném végre felavatni magam rizottó ügyben. Spárgás rizottó fehérborral... mmm... No, de vissza a realitások talajára, mert hogy csak fehérspárgát kaptam, de otthagyni azért ezt sem akartam. Otthon aztán egy lejáró szavatosságú szűzpecsenye csomag és egy bontott csomag bacon árnyalta a képet. Kénytelen voltam hamarjában valami finomat összedobni :) A fűszeres sült hús, a bacon és a spárga olyan illatkavalkádot okozott, hogy férj percenként nézett be a konyhába, hogy mikor lesz már vacsora.
A recep jelen esetben is hihetetlenül egyszerű. Spárga hámoz, baconbe csavar, 200 fokon 25 percig süt. Ennyi.
A husit nagyjából találomra fűszereztem a kezem ügyébe eső dolgokkal, némi felforrósított olajon egy serpenyőben körbe pirítottam, aztán mehetet ez is a sütőbe szintén 25 percre.
Amíg a hús pihent, addig terítés, bor kinyitás, aztán néhány friss bagett kíséretében vacsora. Az élet szép!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.