Érik a meggy. Hőség van. És az eddigi legjobb gyümölcsfagyim.
Kb. 20-25 dkg kimagozott meggyet közepesen durvára turmixoltam, fagyasztóba tettem, jól lehűtöttem. Ezután
2 dl tejszínnel,
pár evőkanál nádcukorral (ízlés szerint, kóstolással megállapítandó mennyiséggel) és
egy löttyintésnyi rummal összeturmixoltam, aztán a fagylaltgépbe tettem. Magában, vagy mint a képen látható, citromfagyival is kiváló, de csokival együtt egyenesen zseniális.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.