Paradicsomturmix

Címkék: paradicsom innivaló

2012.08.06. 08:30

A gazpacho receptnél "megvádoltak" már azzal, hogy az csak egy zöldségturmix... A spanyol nemzeti büszkeség fogadatlan prókátoraként visszautasítom ezt a képtelen kijelentést. A paradicsom turmix, az ez! Avagy egy Virgin Bloody Mary... Mindezeket persze csak most gondolom, mert amikor készítettem, akkor csak egy gyors, hideg, fogyókúrás vacsorát akartam. Ez lett belőle. Imádom!

paradicsom turmix.JPG

Mennyiségeket nem írok, nem lényeges, ahogy ízlik. Ami fontos, az a friss, érett, szabadföldi paradicsom.

A paradicsomot cikkekre vágtam. Azért így, mert ez meglehetősen nagy, nemtudomanevét paradicsom volt, az az inkább rózsaszínű, édes húsú, kevés maggal rendelkező fajta. Felvágás után turmixolás, ízesítés sóval, borssal, Worchestershire és Tabasco szósszal. Finnyásabbak leszűrhetik, vagy átpaszírozhatják, nekem most jó volt így, ill. hígítható, ha inkább italnak szánjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterlancfoz.blog.hu/api/trackback/id/tr94696895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása