Sült alma ribizli lekvárral

Címkék: alma édesség köret

2013.12.09. 08:00

Khm. Kicsit nagyképűség ehhez receptet írni, hiszen a nevében benne van minden. De mint oly gyakran előfordul, a legegyszerűbb dolgok a legjobbak. A sült alma lehet köret sült húsokhoz, lehet egészséges desszert, uzsonna, sőt, zabkásával kiegészítve akár reggeli is.

sült alma ribizli zselével blog.JPG

Az almákat megmosom, magházukat eltávolítom, de a végén egy kis "dugót" visszateszek, hogy ne folyjon ki a bele töltött ribizli lekvár. Kivajazott jénaiba teszem és bő fél óra alatt megsütöm. Természetesen másféle lekvárt is használhatunk, el tudom képzelni áfonyával, szederrel, meggyel, vagy akár szilvalekvárral is. A tetejébe ültethetünk dióbelet is.

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterlancfoz.blog.hu/api/trackback/id/tr695681787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása