Khm. Kicsit nagyképűség ehhez receptet írni, hiszen a nevében benne van minden. De mint oly gyakran előfordul, a legegyszerűbb dolgok a legjobbak. A sült alma lehet köret sült húsokhoz, lehet egészséges desszert, uzsonna, sőt, zabkásával kiegészítve akár reggeli is.
Az almákat megmosom, magházukat eltávolítom, de a végén egy kis "dugót" visszateszek, hogy ne folyjon ki a bele töltött ribizli lekvár. Kivajazott jénaiba teszem és bő fél óra alatt megsütöm. Természetesen másféle lekvárt is használhatunk, el tudom képzelni áfonyával, szederrel, meggyel, vagy akár szilvalekvárral is. A tetejébe ültethetünk dióbelet is.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.