Mára igazi "fast food" lett ebből az ételből. Mondjuk korábban meg szerintem nem is létezett... No mindegy. Otthon is lehet belőle gyors étel, csak előre kell egy kicsit dolgozni. A panírozással természetesen. De onnantól, hogy 3 körben (a 2 még véleményes kifolyás szempontjából) bepaníroztuk a camambert darabokat, majd bedugtuk a fagyasztóba, kivétel után már nagyon gyorsan megy.

rántott camambert blog.JPG

Fejenként 10-15 dkg camambert sajtot feldarabolunk (egy kör alakú sajtot 6 felé), majd lisztbe, tojásba, morzsába forgatunk, 2-3 körben. A sajtokat ezután legalább egy kis időre mélyhűtőbe tesszük, majd forró olajban hirtelen kisütjük. Valamilyen karakteres, savanykás lekvár illik hozzá, pl. áfonya vagy ribizli. Akinek ez nem pászol, az egye tartárral, vagy csak úgy magában.

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterlancfoz.blog.hu/api/trackback/id/tr165681877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása