Könnyű és egyszerű tésztaétel tonhal rajongóknak. És olyannyira gyors, hogy épp csak addig tart, míg kifő a tészta...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felteszünk főni

25 dkg pennét, közben

olíva olajon

fokhagymát pirítunk óvatosan, majd hozzáöntünk

1 doboz hámozott paradicsomot, amit előzőleg felkockáztunk. Kicsit összefőzzük, aztán jöhet

1 doboz tonhal konzerv,

pár szem kapribogyó (kicsit át lehet mosni), némi

só, bazsalikom,

reszelt parmezán. Ha a tészta megfőtt (de csak al dente), akkor szűrőlapáttal átszedjük a mártáshoz, kicsit összemelegítjük, ha szükséges, akkor a tészta főzővizével nedvesíthetjük. Azonnal tálaljuk egy kis

petrezselyemmel és/vagy bazsalikommal megszórva, ill. ki ki reszelhet még rá parmezánt.

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterlancfoz.blog.hu/api/trackback/id/tr902364938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.