2010. november 8. vacsora

A négy napos "őszölős" hétvége alaposan megviselte a gyomrunkat. Sajnos nem sikerült igazán különlegesen finomakat ennünk, de ahhoz éppen elég jól és változatosan főztek azért, hogy degeszre együk magunkat a hosszú túrázások után. Így aztán a hétfői vacsorára csak egy kis zöldséget kívántunk.

20 dkg sárgarépát és

15 dkg almát lereszelek, kevés

citromlével megöntözöm, adok hozzá

egy marék (2-3 dkg) durvára vágott diót, majd a kéksajtos öntetet:

5 dkg kéksajtot villával összenyomkodtam, összekevertem

5 dkg rikottával és

5 dkg tejföllel és a zöldségekhez kevertem. Ízlés szerint lehet

sózni, borsozni. Frissen sült magos zsömlével ettük.

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterlancfoz.blog.hu/api/trackback/id/tr392434865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.