Gombalevesből van már fent egy változat, ahogyan én csinálom. Ez pedig a férjem változata, ami szinte egy másik étel, noha elvileg ugyanaz az alaprecept a kiindulás. No meg ez egy kicsit ráérősebben, macerásabban készül. Cserébe isteni. (a véleményemre pedig mindenképpen rátesz egy lapáttal az is, hogy nem nekem kellet csinálnom :) )

Első lépésben

sertés karajcsontból és

vegyes leveszöldségekből, valamint

sóval, borssal, hagymával alaplevet főzött. Közben a

gombát feldarabolta és forró olajon hirtelen átsütötte őket. A leszűrt levesbe beletette a gombákat, összeforralta, majd

rántással és tejföllel dúsította.

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterlancfoz.blog.hu/api/trackback/id/tr472461653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

keresztcérna 2010.11.29. 14:45:51

Én szóhoz sem tudok jutni. Látszik, egy férfiemberben több energia van. Soha nem főztem még alaplevet. Ez igen.Tanulhatunk Tőled.