boldog 2011-et mindenkinek!

Címkék: egyéb

2011.01.01. 11:00

Így év végén/elején az ember hajlamos számvetést készíteni... Mikor júniusban belekezdtem ebbe a blogba, tényleg csak egy laza kis hobbinak indult. Aztán szeptembertől, amikor elkezdődött újra az az időszak, ami miatt ez az egész elindult, tehát nap mint nap ebéddel kell ellátnom a családomat, hirtelen komolyra fordult a dolog. Mert akkor már eleve úgy főzöm a megszokott ételeket is, hogy utána receptet tudjak írni belőle. Aztán fényképezek, amit a család hol jobban, hol rosszabbul tűr. És persze végül mindezeket be kell írni, szerkeszteni a blogba, ami bizony időt igényel. Úgyhogy ebből időközben egy komoly hobbi lett.

Vannak persze jó oldalai a dolognak. A nagyobb odafigyelésnek köszönhetően több a jól sikerült étel, ami persze nem jelenti azt, hogy nincs több tévedés és baleset... :) Nagyobb kedvvel főzök, mert most úgy tűnik, nem negyedórás dolgokat, hanem valami maradandót alkotok... Kevesebbszer kérdezem, hogy mit főzzek, mert nézegetem én is azokat a gyűjtőoldalakat, ahová én is regisztrálva vagyok. Másrészt viszont tudatos döntés volt részemről, hogy előre vettem a hagyományosan magyaros ételeket. Egyrészt szeretjük őket, másrészt érdekesnek találom, hogy ezekhez képest főzzek meg majd dolgokat másképp... Persze voltak azért eddig is kikacsintások ebből a világból, hiszen nagyon szeretjük az olaszos dolgokat és vannak olyan ételek, amik kihagyhatatlan kedvencek, miközben sem a magyaros, sem az olaszos kategóriába sem sorolhatók be.

És persze tekintettel kell lennem arra, hogy négyen négyfélét szeretünk igazából...

Jóleső dolog mindeközben anyukám és keresztanyám folyamatos "rajongása", kolleganőim elismerései, itt a blog.hun megismert barátaim visszajelzései, és mióta a facebook-on is megosztom a receptjeimet, azóta egyre jobban tágul a rám csodálkozó barátok, rokonok, ismerősök és üzletfeleim száma is.

Nem török csúcsgasztronómiai babérokra. Csak szeretném jól és jókedvvel tenni azt, amit teszek. Ezt kívánom magamnak 2011-re. És minden kedves olvasómnak is!

BÚÉK

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterlancfoz.blog.hu/api/trackback/id/tr272550110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cérnamama 2011.01.02. 09:20:15

Boldog újévet a blogszerkesztőnek és minden olvasójának! Maradunk k.cérnával továbbra is a rajongóid.Év kezdetkor, egy kis értékelésként írom: visszatekintve az előző hónapokra, hogy a "való világ"-ot jeleniti meg a blog, a mindennapos főzéseket, főzhetőségeket,a vitamin ellátás fontosságára is tekintettel.Csak igy tovább! Sok erőt a munka, család, hobi helytálláshoz!

barracud4 · http://halnap.blog.hu/ 2011.01.02. 20:37:18

Hajrá, csak így tovább 2011-ben is!
süti beállítások módosítása