Még ez is a férjem műve a két ünnep közül, csak azért nem írom az ő rovatába, mert én is így csinálnám, ha éppen... Legfeljebb nem felejteném le róla a szalonnát :)

A fényképezés pedig szinte esélytelen volt a szedésre kész kezek között...

1 kg krumplit meghámozunk, felkarikázunk, olajjal összekeverünk, majd tepsibe tesszük, sózzuk, borsozzuk.

1 kg tarját felszeletelünk, kiklopfolunk,

sóval, borssal, mustárral, korianderrel fűszerezzük és serpenyőben kérget sütünk rá Ez akár el is maradhat), majd a krumplira helyezzük őket. Teszünk még a tepsibe

hagymát, fokhagymát (tetszőlegesen szeletelve őket), majd

füstölt szalonna szeletekkel beborítjuk az egészet (ami jelen esetben elmaradt...). Kb másfél óráig sül, félideig fólia alatt, utána anélkül.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterlancfoz.blog.hu/api/trackback/id/tr52550666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kozgaztanar 2011.01.04. 11:11:39

szeretem ezeket a tepsis cuccokat! :)