Sertéspörkölt

Címkék: magyaros sertés hús

2011.02.21. 08:30

Készült az elmúlt bő fél évben többször is sertéspörkölt nálunk, de valahogy mindig kimaradt a blogból. Most ez is pótlásra kerül. 

A sertéspörkölt nálam így készül.

Sertészsíron (vagy olajon) megpirítok

1 kiskanál köménymagot, majd

1 fej hagymát. Erre dobom rá az

1 kg kis kockákra vágott sertéshúst és fehéredésig pirítom. Ekkor

zom meg, majd megszórom

pirospaprikával. Teszek hozzá

1 paprikát és

1 paradicsomot (télen lecsót) és a húst saját levében párolom, csak ha nagyon muszáj, akkor öntök még rá egy kis vizet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterlancfoz.blog.hu/api/trackback/id/tr432136085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.