Ilyet már főztem, bár az ősz folyamán a friss alma volt inkább az ötletadó, míg most a zsenge újhagyma és az új szerzemény medvehagyma. És bár a majoranna azon fűszerek közé tartozik, amelyek szárított formában többet tudnak, mint frissen, ezúttal nem tudtam ellenállni a pár napja előbukkanó kis levélkéknek, így az is került bele. A hús pedig ezúttal kifilézett, majd négybevágott csirkecomb volt, amelyeket először a bőrös felükkel lefelé sütöttem pirosra egy serpenyöben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterlancfoz.blog.hu/api/trackback/id/tr962803161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.