harcsapaprikás 2

Címkék: harcsa hal magyaros

2011.04.22. 08:30

Karácsonykor már tudtam, hogy a harcsapaprikással hamarosan újra fogok próbálkozni, mert elsőre nem lett tökéletes. Most azonban nem hajkurásztam hortobágyi szürkeharcsát hanem megelégedtem a holland import fagyasztott afrikai harcsával. És jó lett. Fiam kifejezetten oda volt érte. Pontosan úgy csináltam, mint akkor, csak most sűrűbb lett a szaft és ez nagyon jót tett neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterlancfoz.blog.hu/api/trackback/id/tr962832244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2011.04.27. 08:20:43

Jól néz ki... így is lehet harcsapaprikást főzni, nem csak bográcsban, gratulálok!