Itt a jó idő és az embernek grillezhetnékje van a szabadban. Hétköznap azonban ritkán adódik erre lehetőség. Most sem adódott. Így aztán faszénparázs helyett a pároló serpenyőmben sült meg a hús, a parázsban sült krumpli helyett serpenyőben pirított készült, salátának pedig megtette néhány jégsalátalevél pár csepp balzsamecettel. De így is jólesett...
A vastag szelet sertés tarjákat reggel mustárral és borsos grillpáccal fűszereztem, délben pedig megsütöttem. Omlósan puha lett és fűszeres. Már csak a füst hiányzott róla...
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.