mustáros tarja

Címkék: sertés hús

2011.04.30. 08:00

Itt a jó idő és az embernek grillezhetnékje van a szabadban. Hétköznap azonban ritkán adódik erre lehetőség. Most sem adódott. Így aztán faszénparázs helyett a pároló serpenyőmben sült meg a hús, a parázsban sült krumpli helyett serpenyőben pirított készült, salátának pedig megtette néhány jégsalátalevél pár csepp balzsamecettel. De így is jólesett...

 

A vastag szelet sertés tarjákat reggel mustárral és borsos grillpáccal fűszereztem, délben pedig megsütöttem. Omlósan puha lett és fűszeres. Már csak a füst hiányzott róla...

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterlancfoz.blog.hu/api/trackback/id/tr592862814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása