A múlt heti menü beírásakor jöttem rá, hogy ez a saláta "eredetiben" még nem szerepel a blogon, csak egy variácó. Ennél az ételnél is sokféle elkészítési lehetőség van, annak ellenére, hogy igazából csak pár hozzávalóból áll. Alma és zeller (akár sima, akár szárzeller), majonézes öntet és dió. És ahogy az lenni szokott, az ilyen ételek nagyszerűsége éppen az egyszerűségében rejlik. Mindössze az összetevők ízharmóniáján alapul, egyébként pedig semmi faxni.
25 dkg zellert feldarabolunk (ha gumós zellert használunk, akkor gyufaszálra, szérzeller esetében kb 1 centis darabokra), majd
25 dkg almát is (ha friss ropogós a héja, akár maradhat is). Meglocsoljuk
citromlével, majd összekeverjük
sóval,borssal ízesített
5 dkg majonézzel és
10 dkg tejföllel. Tetjét szórjuk meg darabolt
dióval (ezt akár meg is piríthatjuk előtte egy kicsit).
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
lüke 2012.02.02. 13:28:14
(férfiaknak potencia növelö)
Csillák Csillája 2012.02.07. 21:10:25
eszterlánc21 · http://eszterlancfoz.blog.hu 2012.02.10. 14:06:35
Csillák Csillája 2012.02.10. 14:22:39
És amikor nem mondod meg neki, ugyanolyan jóízűen megeszi és csodák csodája, olyankor nem is hajtja meg...