A kemencében sült nyeremény pizzám egyelőre várat magára, de ez már hasonlít egy kicsit... Hiszen a lefedhető gömb grillben már bizony 300 fok körüli is lehet a hőmérséklet, a füst is adott, szóval mindenképpen emlékeztet a kemencében sültre. Persze kellett egy kis idő a technológia kikísérletezéséhez, az első adag konkrétan szénné égett... De aztán kiforrta magát a dolog és mi csak ettünk és ettünk, a férj pedig csak sütött és sütött...

A kikísérletezett módszer tehát az lett, hogy a vékonyra nyújtott lepénykéknek először az egyik oldalát kell pár perc alatt megsütni,

aztán a kívánság szerinti feltét után megsütjük a másik oldalt is,

aztán jóízűen elfogyaszjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterlancfoz.blog.hu/api/trackback/id/tr734485320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.