Úgy csinálom, ahogy a nagy könyvben meg van írva, nincs benne semmi különös. De nagyon szeretem.
1 kis fej hagymát
kevés olajon megpárolok, majd ráteszem az
1 kg gyalult tököt.
sózom, borsozom és saját levében párolom.
2 dl tejfölt kikeverek
1 kiskanál liszttel és behabarom vele a főzeléket,
ízlés szerinti mennyiségben apritott kaprot szórok rá, az egészet még átforralom és kész.
Szerintem csirkepörkölttel a legjobb, de hát ízlések és pofonok...
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.