2010. november 8. vacsora
A négy napos "őszölős" hétvége alaposan megviselte a gyomrunkat. Sajnos nem sikerült igazán különlegesen finomakat ennünk, de ahhoz éppen elég jól és változatosan főztek azért, hogy degeszre együk magunkat a hosszú túrázások után. Így aztán a hétfői vacsorára csak egy kis zöldséget kívántunk.
20 dkg sárgarépát és
15 dkg almát lereszelek, kevés
citromlével megöntözöm, adok hozzá
egy marék (2-3 dkg) durvára vágott diót, majd a kéksajtos öntetet:
5 dkg kéksajtot villával összenyomkodtam, összekevertem
5 dkg rikottával és
5 dkg tejföllel és a zöldségekhez kevertem. Ízlés szerint lehet
sózni, borsozni. Frissen sült magos zsömlével ettük.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.