bazsalikomos göngyölt csirkemell és sajtos, sonkás csirkecomb
Címkék: bazsalikom mozzarella csirke hús
2011.07.10. 09:30
Azt mondta a vendég, hogy a kölkök válogatósak és csak a "sima" húst szeretik. Így aztán olyan menüt próbáltam készíteni, hogy a gyerekeknek külön macera nélkül lehessen "sima" husijuk, de a kevésbé válogatósak valami finomságot ehessenek. És miután anyukám egy nagy cserép friss bazsalikommal lepett meg a minap, úgy döntöttem, ez lesz a főszereplő.
A csirkemelleket sóztam, borsoztam, bőven megszórtam felaprított friss bazsalikommal, majd mozzarella darabokkal göngyöltem össze. Kívülről baconnel göngyöltem be. A csirkecombokat kicsontoztam és a csont helyére sonkát és sajtot tettem, majd a bőrt összetűztem. Néhány húsdarabot pedig "simán" hagytam :) Majd mindezeket egy jénai tálba tettem és megsütöttem.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.