Nagyon régen készítettem már, aztán valahogy rákívántam. Külön inspiráció volt még hozzá az is, hogy a férjem szülinapjára hideg vacsorát terveztem (na ja, a déli körömpörkölt után...) és tudom, hogy ő is szereti. Eredetileg vajjal szoktam én ezt, de most túl töménynek gondoltam így, úgyhogy a vajkrém mellett döntöttem. És jól. Így azért bátrabban keni az ember a kenyerét, hiszen olyan finoooooom. Legközelebb pedig immár házi vajkrémmel fogom készíteni.
Az elkészítés szemtelenül egyszerű:
6 db főtt tojást apróra vágok, reszelek, kinek hogy tetszik, majd kikeverem
25 dkg vajkrémmel (itt még Millit használtam egyébként), ízesítettem
1 ek mustárral,
sóval, borssal, snidlinggel és ennyi.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Zenóbia 2014.02.21. 11:45:36
2014.02.21. 11:51:55
eszterlánc21 · http://eszterlancfoz.blog.hu 2014.02.21. 14:53:51
eszterlánc21 · http://eszterlancfoz.blog.hu 2014.02.21. 14:55:12
élhetetlen 2014.02.21. 15:05:20
ervin2 2014.02.21. 15:41:16
2014.02.21. 16:05:18
Ez a Nevem 2014.02.21. 16:05:33
25 dkg juhtúró, 5 kemény tojás finomra reszelve, 1 tk mustár, kicsi só, bors, 1 fej hagyma finomra vágva. / lehet 1 csokor snidling is a hagyma helyett.
eszterlánc21 · http://eszterlancfoz.blog.hu 2014.02.21. 16:18:25
eszterlánc21 · http://eszterlancfoz.blog.hu 2014.02.21. 16:22:15
@Ez a Nevem: egy sima tojáskrémnél is ezerféle változat lehetséges :) biztos, hogy nagyon jó juhtúróval is!
@HUN_Sector: :D