Kihasznáva az alkalmat, hogy a fiam nem itthon ebédelt, olyan "másodikat" kerestem, amit ő nem szeret. Ezt például nem, mi hárman viszont annál inkább. Olyannyira, hogy a nyaralás során egy kempingfőzőn is elkészült, igaz akkor reszelő híján darabokra vágott almával. Akkor, ott, annak csak mérsékelten lett palacsinta formája, de itthon azért megy ez :)
20 dkg lisztből,
2 tojásból,
csipet sóból,
1 evőkanál cukorból
annyi tejjel, hogy a szokásosnál kissé sűrűbb legyen, palacsintatésztát kevertem, majd 1 órát állni hagytam. Ekkor belereszeltem
2 almát és öntöttem a tésztához egy
kevés olajat. Ezután megsütöttem a kissé vastagabb palacsintákat.
Fahéjas porcukorral megszórva ettük.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.