Az utóbbi időben rákaptunk a csülökpörköltre. Ezúttal bográcsban készült - szégyenszemre az első bográcsozás volt az idén... Ennek megfelelően a férjem készítette, de alapvetően ugyanúgy, ahogy én a múltkor, csupán pár szem borókabogyó volt az eltérés. És persze a nyílt tűzön főtt ételek eltéveszthetetlen íze...
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2011.08.11. 15:44:04
Mi is csináltunk.... jó lett. 1 egész füstölt + 1 egész nyers csülök, egy láb... Természetesen bográcsban szintén.