Első vajhalas próbálkozásom. Enni ettem már korábban is itt-ott, de itthon most készítettem először. Pedig nagyon finom halféle, érdemes kipróbálni, bár arra azért érdemes figyelni, hogy nagyobb adagban, egyéni érzékenységtől függően, okozhat gyomorpanaszokat…
Vannak ételek, amelyek nem értem, hogyan nem kerültek még fel a blogomra. Vagy azért, mert ez alatt a másfél év alatt is gyakran főztem, mégis kimaradtak valamiért, vagy azért, mert tényleg nem főztem meg őket és azt nem értem, hogy miért nem. Ez a pesztós tészta az utóbbi…
Céklarajongóknak és vállakozókedvűeknek! Nálunk a normál (bolti, üveges) céklasaláta 4-ből 3 arányban kedvelt, ennek ellenére kellett hozzá egy év, mire vállalkoztam ennek a levesnek az elkészítésére. Mert lássuk be, ez azért egy kicsit bizarrnak tűnik, a mi magyar…
Ennyi, amennyi a címben leírva :) Csak azért, mert időnként még magamat is győzködnöm kell, hogy mármedig a salátakészítés nem ördöngősség - és Váncsa után szabadon: minden saláta... De ez most tényleg. Ennél egyszerübbet már nehéz, különösen, mivel a fűszeres tejföl…
Ha én egyszer beszabadulok a piacra... Akkor önveszélyes leszek. Mert először is alig bírom hazacipelni a sok nem tervezett, de meglátott és megszeretett zöldséget, gyümölcsöt, másodszor mindezeket fel is kell dolgozni, megfőzni, megsütni. És olykor nem rendelkezem annyi idővel,…