Ez az édesség már évek óta motoszkál bennem és most végre! Minden adott volt, alma továbbra is van dögivel és a féldoboz mascarponét is el kellet használni. Ráadásul éppen frissen vettem barna nádcukrot, amit rajongásig szeretek...
3 dkg vajat megolvasztottam, beleszórtam
3 dkg barna nádcukrot, kis ideig együtt olvasztgattam, kevergettem, majd belekerült
30 dkg alma felszeletelve. Itt lehetne fűszerezni fahéjjal, szegfűszeggel, gyömbérrel, de én most csak naturálisabb ízekre vágytam. Mikor az alma megpuhult, villával kissé szétnyomkodtam (he-he, ahogy Jamie mondaná: csak rusztikusan) és 3 tálkába tettem. Mikor kihült, ráhalmoztam
125 g mascarponéból,
1 vaníliás cukorból és
1.5 dl felvert tejszínből készült krémet. A tetejére mézes süteményt morzsoltam.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.