"Kicsi fiam" megrögzött húsevő. Ráadásul ínyenc fajta. Így aztán néha "megkönyörül" rajta az apja és kap például libamellet. A férjem pedig káposztarajongó, így a köret az ő kedvére készült. Én pedig szeretem mindkettőt (a fiúkat is meg az ételeket is :) ), az pedig külön jó érzés, hogy csak oda kellett ülnöm a megterített asztalhoz...

2 szép libamellet mustárral bepácolt, a hájat bekockázta rajta. Forró serpenyőben először bőrrel lefelé sütötte a melleket, majd a kiolvadt zsíron a húst is megpirította. Néhány rozmaring ág kíséretében sütőben sütötte tovább.

A káposztás tésztához cukrot karamellizált, amjd ezen párolta a lereszelt káposztát, sóval, borssal ízesítette.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterlancfoz.blog.hu/api/trackback/id/tr602524218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása