libamell káposztás kockával - avagy a férfi ha főz
Címkék: káposzta a férfi ha főz liba hús
2010.12.25. 08:30
"Kicsi fiam" megrögzött húsevő. Ráadásul ínyenc fajta. Így aztán néha "megkönyörül" rajta az apja és kap például libamellet. A férjem pedig káposztarajongó, így a köret az ő kedvére készült. Én pedig szeretem mindkettőt (a fiúkat is meg az ételeket is :) ), az pedig külön jó érzés, hogy csak oda kellett ülnöm a megterített asztalhoz...
2 szép libamellet mustárral bepácolt, a hájat bekockázta rajta. Forró serpenyőben először bőrrel lefelé sütötte a melleket, majd a kiolvadt zsíron a húst is megpirította. Néhány rozmaring ág kíséretében sütőben sütötte tovább.
A káposztás tésztához cukrot karamellizált, amjd ezen párolta a lereszelt káposztát, sóval, borssal ízesítette.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.