Pont olyan lett, mint a menzai. Ami jelen esetben dícséretnek számít saját magam felé, mert vannak ételek, amit a menzán tudtak a legjobban... Azt mondjuk kötve hiszem, hogy a konyhásnénik anno olasz hámozott paradicsomból készítették volna, mint most én, mint ahogy eddig én sem ebből, hanem paradicsom püréből/léből. De most csak ez volt itthon és nagyon gyorsnak kellett lennem, csak kapkodtam össze-vissza, aztán meg finom lett. Van ez így néha :)
Egy csapott evőkanál lisztből
kevés olajon vékony, világos rántást készítettem, hideg vízzel felöntöttem, majd belezúdítottam
1 doboz hámozott paradicsom konzervet (40 dkg-os). Összeturmixoltam, felengedtem még vízzel
sóztam, borsoztam, cukroztam beledobtam
egy fej hagymát négybe vágva, valamint
2 kiskanál rizset. Addig főztem, míg a rizs megpuhult. És jó lett. (bár ezt magam sem hittem volna...)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.