Van már egy kínai marha itt a blogon, de az gombás volt. Ez a verzió igazából a kínai csirkére hasonlít, de ezúttal egy kicsit bátrabban fűszereztem, bár bőven vannak hiányosságai a kamrámnak a távol keleti ízesítők tekintetében. Szójaszószból ugyan van most itthon…
Ez a recept Stahl Judittól való, ő pedig F. Nagy Angélától tanulta saját bevallása szerint. Egyszerű és nagyszerű. Az ugyancsak Stahl Judit ajánlotta almás palacsinta körettel pedig különlegessé is válik. Mindenesetre némi vajat azért kispóroltam a receptből és szerintem jó…
Avagy mit főzzek ma magamnak... Amihez van itthon hozzávaló, nem kell órákat mellette állni, kedvemre való, netán még diétás is (vagy legalábbis valami ilyesmi). Nevezhetném akár cukkini lecsónak is, hiszen tulajdonképpen csak lecseréltem a paprikát cukkinire, no meg a füstölt…
Jó dolog ám a többi gasztroblogot olvasgatni, az ember rengeteg érdekességgel, jó ötlettel találkozik. Volt időszak amikor mentegettem is a nekem tetsző recepteket, de aztán olyan sok lett, hogy értelmét veszítette a dolog. Így aztán csak olvasok és gyűlik bennem a virtuális…