Vagy még inkább húsvét utáni. Két okból is. Egyrészt a maradék főtt sonka, főtt tojás és torma miatt, másrészt pedig ráfér az emberre némi könnyedség az ünnepi trakta után. Nekem hihetetlenül jól esett, nem hiányzott hozzá semmilyen kenyérféle mégis jól laktam, miközben az íze hozta az igazi húsvéti hangulatot.
Hozzáalók 1 személyre:
jégsaláta alapra
főtt sonka kockák kerültek, a tányéron körbe pedig cikkekre vágott
1 főtt tojás,
1 paradicsom,
retek. Öntetnek
ecetes tormát kevertem össze tejföllel, díszítésül
snidlinget használtam, ami immár őserdőként burjánzik az ablakban a valentín napi vetés után.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.