Az utóbbi években anyukám is átállt a modern lekvárfőzésre, 3:1 zacskós megoldás, kevés cukor, frisseb gyümölcsíz, több vitamin, gyorsaság. Ezúttal azonban a barack minősége némi kívánni valót hagyott maga után, ezért a hagyományos módszer mellett döntött. 1 kg gyümölcshöz 0.5 kg cukrot tett és bő egy órán át főzte, amíg a kellő állagot el nem érte. Nagyon finom lett és rögtön süteménybe is került, lásd a következő receptet :)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.