Vagy legalábbis akár főzeléknek is nevezhetjük. De nem is ez a lényeg, hanem a friss tavaszi íz. És szokásomhoz híven a főzelék nálam a legkevésbé sem jelent valami csirízes lében úszó fonnyadt zöldséget..
10 dkg főtt sonkát
kevés vajon átpirítottam, majd
2 szál újhagymát is rádobtam felkarikázva. Ezután jött
2 karalábé meghámozva, kis kockákra vágva.
Sóztam, borsoztam ás
kevés csirke alaplével megpároltam.
kevés liszttel megszórtam és
tejföllel kevertem el. Bőven megszórtam
vágott petrezselyemmel. Akár köretként, akár csak önmagában nagyon finom, ebből a mennyiségből 2 nagy adag lett.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.