Lehet, hogy nincs igazam, de szerintem felesleges a medvehagyma mellé hagymát, fokhagymát tenni. Így aztán nem is szoktam. Legyen csak medvehagyma íze annak, amit készítek! Ezúttal például a sima sült csirkének.
A medvehagymát megmosom, megtisztítom, leszárítom, durvára darabolom, majd egy kiolajozott sütőtál aljába szórom, ezzel ágyazva meg a sült csirkének. A bőrös csirkedarabokat sóval, borssal, pici korianderrel fűszerezem, majd megsütöm. A keletkező lével időnként meglocsolgatom. Ha van kéznél egy löttyintésnyi fehér bor, az sosem árt. Tetszés szerinti körettel tálalható, nálunk most pirított burgonya volt.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.