káposztás és kolbászos csiga
Címkék: káposzta kolbász péksütemény krémsajt leveles tészta
2010.10.16. 09:00
Nem kétséges, be vagyok csavarodva mostanában... Csigák minden változatban. Ezúttal Mágnes Dóránál láttam újabbakat, vajas tésztás kivitelben. Gyorsan vettem is egy zacskó fagyasztott leveles tésztát és bár nekem a Tante Fanny helyett csak a Spar saját márkása jutott, én ezzel is elégedett voltam.
50 dkg fagyasztott leveles tésztát szobahőmérsékleten kiengedünk, majd kinyújtjuk. A tésztát megfeleztem és egyik felét a káposztás tésztából kimaradt
párolt káposztával kentem meg, a másik felét pedig
tömlős natúr krémsajttal, amit apróra vágott
kolbászdarabkákkal szórtam meg. Feltekerés után a tetejüket
tojással kentem meg, majd megszórtam
reszelt sajttal. 200 fokos sűtőben kb 20 percig sültek. Egy dologgal kell vigyázni: nagyon gyorsan elfogy!!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.