Gombalevesből van már fent egy változat, ahogyan én csinálom. Ez pedig a férjem változata, ami szinte egy másik étel, noha elvileg ugyanaz az alaprecept a kiindulás. No meg ez egy kicsit ráérősebben, macerásabban készül. Cserébe isteni. (a véleményemre pedig mindenképpen rátesz egy lapáttal az is, hogy nem nekem kellet csinálnom :) )
Első lépésben
sertés karajcsontból és
vegyes leveszöldségekből, valamint
sóval, borssal, hagymával alaplevet főzött. Közben a
gombát feldarabolta és forró olajon hirtelen átsütötte őket. A leszűrt levesbe beletette a gombákat, összeforralta, majd
rántással és tejföllel dúsította.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.