A füstölt lazacot még karácsony előtt vettem, gondolván, hogy ebben az ünnepi időszakban valamikor majd sor kerül rá. Így is történt. A Szilveszterkor tálalt "kenőcék" között helyet kapott egy kapros túrókrém is, nekem pedig mániám, hogy a lazac kaporral az igazi... Így aztán elkészült ez a szendvics: rozskenyéren kapros túrókrém, ezen pedig egy szelet füstölt lazac. Szerintem gyönyörű és finom!
A túróhoz egyszerűen tejfölt, reszelt fokhagymát, kaprot és sót adunk és krémesre keverjük. Rákenjük a barna rozskenyérre, rá a lazac szelet és kész.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
cérnamama 2011.01.07. 18:35:47
eszterlánc21 · http://eszterlancfoz.blog.hu 2011.01.08. 10:41:03
paradicsommúzsa · http://paradicsommuzsa.blog.hu 2011.01.09. 19:33:07
Karna+Carolee