Na, akkor ez most megint pörkölt, vagy paprikás? Szóval, hagyjuk ezt... Ami jó, az jó, nevezzük bárminek, márpedig nálunk a gomba az jöhet minden mennyiségben és minden formában. Nem sok ilyen étel van, ami mind a négyünknél ennyire egyértelműen bejövős...
Egy lábasba olajat öntök, rádobok
egy nagy fej hagymát apróra vágva, majd
1 kg gombát is felszeletelve. (Ha van otthon, akkor jót tesz neki egy kis szárított vargánya vagy erdei gomba keverék, de nekem most nem volt)
Sózom, borsozom és elkezdem pirítani. A gomba hamarosan levet enged, ekkor szórok rá
pirospaprikát és a levet szépen elfőzöm, de nem sütöm vissza zsírjára.
Egy csapott evőkanál liszttel és
1-1.5 dl tejföllel behabarom, nokedlivel tálalom.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.