pácolt, panírozott csirkemell falatok
Címkék: fokhagyma szójaszósz gyömbér csirke hús
2011.02.23. 08:30
Nem, ez nem rántott hús, ez annál sokkal több :) A fénykép nem tudja visszaadni (vagy inkább én nem tudok fényképezni), hogy mennyire szaftos és ízes az így elkészített rántott csirkemell. Ebben a formában még a lányom is szívesen megeszi, pedig ő egyébkánt utálja a csirkemellet. A titok a pácban keresendő. Fokhagymával és gyömbérrel ízesített tejes, szójaszószos pácban érlelődnek a kisebb darabokra vágott husik 1-2-3 órán keresztül, majd hagyományos liszt-tojás-morzsában panírozás, aztán egy gyors sütés és kész. Nem lehet abba hagyni...
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.