Alapvetően nem nagyon szeretem a főzelékeket. Különösen nem szeretem ha bő, fehér lében úszkál pár szem zöldségféle... Éppen ezért én nem is így készítem. Nálam, jelen esetben a borsószemeket, éppcsak körbeveszi egy kis "mártás". Szerintem így jobb és a család is elfogadta ezt a verziót. És nálunk csakis fasirttal :)
1 kg kifejtett zöldborsót megpárolok
kb 5 dkg vajon, miközben
sózom, borsozom és vágott petrezselyemzölddel megszórom. Ezután
1 evőkanál liszttel meghintem, majd felöntöm
tejjel hígitott tejföllel. Pár percig főzöm, hogy a liszt "meghúzzon" és kész.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.