Szerintem egész jó uborkasalátát tudok csinálni. Kivéve persze akkor, ha vendégnek lesz... az első kóstolást konkrétan kiköptem. De pár nap múlva megembereltem magam és megcsináltam úgy ahogy szoktam:
1 csapott evőkanál só,
2 púpozott evőkanál cukor,
3 evőkanál ecet (ez ugye vízszintes :) )
És persze nem kell ragaszkodni kizárólag az uborkához, én pl jobb szeretem paprikával, paradicsommal vegyesen.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.