Pár évvel ezelőtt, mikor divatba jött Magyarországon is az avokádó és a mexikói ételek, próbálkoztam már ezzel. De akkor valamiért nagyon nem jött be. Nem is tudtuk megenni, odaadtuk a kész krémet a sógoromnak. De furcsa szerzet az ember. Pár napja, mikor megláttam az avokádót,…
A tavalyi év egyik nagy kedvence volt, így bérelt helye lett az idei kollekcióban is. És bár már megjelent a recept tavaly és pár napja a gyűjteményes posztban is, most mégis újra közzé teszem. Ennek pedig az az oka, hogy bár idén némileg változott a recept, a…
Igazából a kinézetébe szerettem bele, abba, hogy végre használhatok el valamennyit a jégcukromból... Már a recept alapján világos volt, hogy ez nem egy hanyományos sütemény. Egyszerre sós és édes. Az ember eszi és nem tudja eldönteni, melyik. Ezért megeszik még egyet. Aztán…
Ez még mindig az a nap, amikor nem úgy alakultak a dolgok, ahogy terveztem. Erre a szegény süteményre a szülőanyja (Papp Emese a Nők Lapja Konyhájából, még 2009-ből) sem ismerne rá... Az övé egészen világos színű maradt és megmaradt a csillagcsőrös habzsákból való…