Vagy gremolata lazaccal? Mert jelen esetben a lazac az csak lazac, egyszerűen sósan, borsosan, citromlésen. A gremolata pedig... Nos a gremolata az tulajdonképpen csak egy kis ízesített vágott petrezselyem. De van neki egy ilyen szép külön neve, olasz, naná. És hát tényleg több ez így, mint egyszerű petrezselyem...
Természetesen ennek sincs egyetlen és igazi receptje, én a következőképpen készítettem
4 kiskanál aprított petrezselyem,
1 kiskanál reszelt citromhéj,
0,5 kiskanál reszelt fokhagyma,
csipet só,
pici olaj. Eredetileg az osso buco fűszere, de igazából bármihez felhasználható, amihez eredetileg csak petrezselymet tennénk.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.