Az első bizonytalanság után, amikor először rugaszkodtam el a hagyományos tiramisu talajáról, mostanra odáig jutottam, hogy szinte alig csinálom az eredeti változatot. Mindig variálok rajta valamit, jellemzően az idénynek megfelelő gyümölcsök ihletnek meg. Ezúttal a nektarin. Tényleg csak néhány apró változtatás, amitől más lesz, frissebb, gyümölcsösebb, miközben marad a szájban szétolvadó krémes lágyság. Próbáljátok ki így is, nem fogtok csalódni!
Az eredeti recept ITT található.A változtatás annyi volt, hogy a piskótákat nem kávés, hanem limonádés, citromlikőrös lébe forgattam, majd az alsó réteg piskótát alaposan megraktam felkockázott nektarinnal.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.